Veiligheid

Veiligheid voorop!

Voor een ieder die op het dak moet zijn geldt dat de gevolgen van het vallen en struikelen vaak groter zijn dan op andere plaatsen. De hoogte en de zwaartekracht spelen hierin uiteraard een belangrijke rol.

Wij kunnen voor  u verzorgen, onderhouden en inspecteren van valbeveiligingssystemen, van collectieve systemen in de vorm van hekwerken op opstanden tot individuele systemen. Als partner zijn wij in staat hoogwaardige veiligheid te leveren en te behouden.

Valbeveiliging

Werken op daken is tegenwoordig aan heel wat wettelijke regels, Arborichtlijnen en veiligheidsvoorschriften gebonden. Veilig werken op hoogte is daarmee altijd een vereiste. Elk dak is echter anders. Welk valbeveiliging systeem is voor mijn dak de beste oplossing? Hoe kan ik op mijn dak veilig laten werken? Dit zijn zomaar een paar vragen welke dagelijks aan ons worden gesteld.

Welke valbeveiliging op uw dak

Valbeveiliging op het dak ter voorkoming van valgevaar kent dan ook vele variaties. Om veilig en comfortabel op hoogte werkzaamheden te kunnen verrichten is het belangrijk dat de juiste valbeveiliging op het dak is aangebracht. Welke beveiliging het beste bij de omstandigheden past is per object verschillend. Onze specialisten kunnen hiervoor bij u op locatie de situatie beoordelen en inventariseren. Indien gewenst kan deze onafhankelijke uitkomst tegen valgevaar zelfs worden verwerkt in een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E).

De specialist in daken en valbeveiliging

Als gerenommeerd dakdekkerbedrijf zijn wij al vele jaren actief op alle gebieden waar op hoogte gewerkt moet worden en werken hierbij samen met vooraanstaande specialisten op dit gebied. Zo werken wij veel met de hoogwaardige systemen van Vertic valbeveiliging. Alle producten van Vertic voldoen aan of overtreffen de veiligheidsnormen en wettelijke vereisten waardoor valgevaar te allen tijde kan worden voorkomen. Tevens biedt Vertic de mogelijkheid verschillende valbeveiliging systemen te combineren en toe te passen.

Wilt u een veilige en goede oplossing op uw dak(en)? Door ons uitgebreide valbeveiliging assortiment (railsystemen, staalkabeltrajecten, dakankers, hekwerken,  etc.) en de vele jaren ervaring als erkend dakdekker kunnen wij voor ieder type dak een oplossing bieden.

PBM - Persoonlijke Beschermings Middelen

Om veilig te kunnen werken hebben werknemers Persoonlijke BeschermingsMiddelen nodig, ook wel PBM’s genoemd. Beschermingsmiddelen die gericht zijn op onder meer vitale onderdelen als hoofd, ogen, oren, handen en voeten kunnen het risico op (blijvend) letsel aanzienlijk verminderen. Alle PBM’s moeten dan ook zijn voorzien van een gebruiksaanwijzing en CE-markering.

Veilig

Persoonlijke BeschermingsMiddelen worden gebruikt door mensen die beroepen uitoefenen waar risico’s aan verbonden zijn, om letsel en lichamelijke schade te voorkomen. Het gebruik van Persoonlijke BeschermingsMiddelen is dus belangrijk om arbeidsrisico’s te verminderen.

Aanbod

Naast het specialisme in permanente valbeveiliging oplossingen hebben wij ook een groot assortiment PBM artikelen zoals harnassen, vanglijnen, valstopapparaten en positioneringlijnen. Uiteraard kunnen wij uitstekend adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Dakrandbeveiliging

Afhankelijk van bijvoorbeeld architectuur en aanwezige voorzieningen op het dak zijn de mogelijkheden voor het creëren van een optimale dakrandbeveiliging haast onbeperkt. Hoe hoog moet de dakrandbeveiliging zijn? Hoe plaatst u de dakrandbeveiliging? En welke soort dakrandbeveiliging is het beste voor uw dakvlak?

Kwaliteit en service

Veilig en comfortabel werken op daken kan alleen bij gebruikmaking van de juiste producten. Wij werken ook op het gebied van dakrandbeveiliging uitsluitend met kwaliteit producten en willen voor alle soorten daken en situaties een oplossing tegen valgevaar bieden. Daarom zijn wij gecertificeerd partner van Vertic, fabrikant van valbeveiligingssystemen met meer dan 15 jaar ervaring.

De oplossingen

Elk dak is uniek en vraagt om een oplossing op maat tegen valgevaar. Dakrandbeveiliging kan onder meer worden bereikt door het plaatsen van het hekwerken, borgingspunten, railsystemen, staalkabeltrajecten, etc. Bijvoorbeeld  het Altiline staalkabel traject van Vertic welke veel gebruikersgemak biedt. Zo kan de bijbehorende meeloper eenvoudig en makkelijk bewegen langs het gehele traject waardoor veilig en comfortabel op het dak kan worden gewerkt. De Altifix dakankers, eventueel in combinatie met het Altiline staalkabel traject, kunnen op alle type constructies worden geïnstalleerd.

Vanzelfsprekend voldoen alle onze producten en systemen aan de belangrijke veiligheidsnormen en wettelijke vereisten. Op deze wijze is de dakrandbeveiliging optimaal gewaarborgd.

De kwaliteit en vakmanschap van ons bedrijf...

LAATSTE PROJECTEN

Particulier Bergeijk

Particuliere projecten

Particulier Valkenswaard

Particuliere projecten

Hager Electro
Den Bosch

Bedrijfsprojecten

Bergman Clinics
Den Bosch

Bedrijfsprojecten

Particulier Valkenswaard

Particuliere projecten

Bent u op zoek naar professionals in dakbedekking?

Contact ons