Geschiedenis

Geschiedenis

1984, het jaar waarin Ad van Diessen A. van Diessen Dakbedekkingen B.V. startte. Economisch gezien was er een algemene terugval in Nederland waar te nemen maar Ad van Diessen was vastbesloten en geloofde in zijn doel “EEN EIGEN BEDRIJF”. Vakmanschap, goede service en klantgericht werken dat was voor hem dé uitdaging.

Zo ontstond in de Broekweg te Veldhoven “Ad van Diessen Dakbedekkingen” als eenmanszaak. Twee garages en een opslagruimte bij zijn ouders vormden het magazijn. Het administratieve werk werd in de huiskamer gedaan. De eerste jaren waren zwaar maar spoedig kwamen er meer en meer kleine en grote opdrachten. Dit resulteerde in uitbreiding van het personeelbestand, hij wilde de snel groeiende vraag kunnen blijven voldoen. Een nieuwe vestigingslocatie moest worden gezocht en deze werd gevonden aan de Kruisstraat in Zeelst, gemeente Veldhoven. Op deze plek was groei gewaarborgd en alles op een locatie voorhanden.

VALKENSWAARD

Inmiddels is het bedrijf verhuisd naar de Dragonder 33b te Valkenswaard met 25 medewerkers, tot ver buiten de Kempen bekend als een gerenommeerd bedrijf dat zijn kwaliteiten al vaak bewezen heeft.

Bent u op zoek naar professionals in dakbedekking?

Contact ons
De kwaliteit en vakmanschap van ons bedrijf...

LAATSTE PROJECTEN

Particulier Bergeijk

Particuliere projecten

Particulier Valkenswaard

Particuliere projecten

Hager Electro
Den Bosch

Bedrijfsprojecten

Bergman Clinics
Den Bosch

Bedrijfsprojecten

Particulier Valkenswaard

Particuliere projecten