Garantie en onderhoud

Onderhoud

Periodiek onderhoud houdt uw dak in topconditie!

A. van Diessen Dakbedekkingen wijst er op, dat ook een perfect dak enig periodiek onderhoud vergt. Wilt u daar geen omkijken naar hebben, voorziet van Diessen in een onderhoudscontract. Daarmee kunt u tevens rekenen op onze 24 uurs servicedienst, die bij onverhoopte calamiteiten direct ter plaatse is.

Steeds meer bedrijven en gebouwenbeheerders zijn zich ervan bewust dat dakonderhoud deel uitmaakt van de beheerskosten van een gebouw. Jaarlijks reinigend en inspectief onderhoud met gelijktijdige uitvoering van eventuele kleine reparaties verlengt immers de levensduur van de dakbedekking. Door regelmatige controles uit te voeren vermindert u het risico op lekkage van uw dak of condenslekkage. Daarnaast wordt een opgeleverd project altijd voorzien van 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering.

Dakbehoud vraagt jaarlijks onderhoud !!

Garantie

Omdat wij staan voor kwaliteit!

Doordat wij kwalitatief hoogwaardige producten verwerken kunnen wij een waterdichtheid garantie aanbieden van 10 jaar. Dit betekend het garant staan voor de kwaliteit van ons vakmanschap.

Na oplevering van een nieuw of gerenoveerd dak ontvangt u een schriftelijke bevestiging, het garantiecertificaat. Dit certificaat staat garant voor onze service en kwaliteit.

De kwaliteit en vakmanschap van ons bedrijf...

LAATSTE PROJECTEN

Particulier Bergeijk

Particuliere projecten

Particulier Valkenswaard

Particuliere projecten

Hager Electro
Den Bosch

Bedrijfsprojecten

Bergman Clinics
Den Bosch

Bedrijfsprojecten

Particulier Valkenswaard

Particuliere projecten

Bent u op zoek naar professionals in dakbedekking?

Contact ons