Dakinspectie

Jaarlijks onderhoud is noodzakelijk

Voor bedrijven, eigenaren van grote panden en Verenigingen van Eigenaars (VVE) is een jaarlijkse dakinspectie een absolute must. Achterstallig onderhoud aan daken veroorzaakt slijtage, waaruit voortvloeiend grote problemen kunnen ontstaan.

Onze slogan luidt dan ook: ” Dakbehoud vraagt jaarlijks onderhoud”

Dakinspectie

Een dakinspectie toont aan of er sprake is van achterstallig onderhoud of gebreken aan uw dak. Ons professionele advies geeft een goede kijk op wat er moet gebeuren aan uw dak op zowel de korte als lange termijn. Met een zorgvuldig opgestelde rapportage van de onderhoudscontrole krijgt u overzichtelijk op een rijtje in welke staat uw dak verkeert, en welk onderhoud er binnen afzienbare tijd verricht moet worden om het dak weer in topconditie te krijgen.

Wij bieden dakinspecties aan op vrijwel elk object. Dit kan gaan van een aanbouw tot een dak van een groot aantal m2. Particuliere- en bedrijfsobjecten, woonhuizen van woningcorporaties e.d. en ook andere grote daken vallen binnen ons bereik.
Niet alleen de theorie, maar juist ook de praktische kennis die wij hebben opgebouwd, geeft enorm veel inzage bij constateringen en kunnen wij uitwerken naar een correcte rapportage.

De kwaliteit en vakmanschap van ons bedrijf...

LAATSTE PROJECTEN

Particulier Bergeijk

Particuliere projecten

Particulier Valkenswaard

Particuliere projecten

Hager Electro
Den Bosch

Bedrijfsprojecten

Bergman Clinics
Den Bosch

Bedrijfsprojecten

Particulier Valkenswaard

Particuliere projecten

Wilt u een dakinspecteur naar het dak van uw pand laten kijken?

Contact ons